Udata sam, imam DEČKA i LJUBAVNIKA, sva trojica me zadovoljavaju, a sada IMAM OVAJ PROBLEM!”

Ponekad je komplikovano održavati vezu sa jednim partnerom, a šta reći za Engleskinju koja je istovremeno u vezi sa trojicom muškaraca.- Imam 38 godina, nikada se nisam udavala i uvek mi je išlo dobro sa muškarcima. Zaljubljena sam u trojicu muškaraca i sada imam veliki problem i u krevetu i van njega, jer ne znam kojeg od njih da izaberem – počinje ona svoju ispovest.

– Prvi je čovek sa kojim živim 10 godina i koji ima 41 godinu. U poslednje vreme nam ne ide najbolje. Iintimni odnos nam nije bas najbolji ali nekako se snalazimo i nije tako strasno, on pronalazi druge načine da me zadovolji – priča žena.- Ne želim da mu uništim ego jer ga volim bez obzira na sve – objašnjava Britanka i nastavlja:

– Drugi muškarac je moj kolega iz IT kompanije u kojoj radim. Pre dve godine smo zajedno radili na projektu i kada me je prvi put poljubio, više nismo mogli da skinemo ruke jedno sa drugog. On ima 40 godina i kaže da sam ja jedina žena koja može intimno da ga zadovolji – otkrila je.- Treći čovek je biznismen, ima 36 godina i upoznali smo se kada sam radila nešto za njegovu firmu. On je bogat i sjajno izgleda. intimni odnos je ludački dobar. Svaki dan mi šalje poruke i veoma je drag. Kada je u gradu, sate provodimo u krevetu. On zna da sam u vezi sa prvim muškarcem, ali mu to ne smeta – kaže žena.

Jednostavno mi je jako tesko da se odlucim za bilo kog od ova tri muskarca i smatram da mi je najprijatnije biti sa svom trojicom,znam da bi me mnogi osudili radi toga ali mene ne zanima mnogo misljenje drugih ljudi i jednostavno mi odgovara ovako i dok mi odgovara planiram i da nastavim sa tim iako cesto teoretski razmisljam kada bi morala da se opredelim za jednog od njih koji bi to bio,ali ni sama ne znam koga bih od njih izabrala jednostavno ih volim svu trojicu i za mene to ne predstavlja nikakv problem niti je izvor neke frustracije za mene i dok je tako jednostavno zelim da traje

– Obasipa me poklonima i čini da se osećam specijalnom. Mislim da nisam jedina žena u njegovom životu, ali ne smem da ga otvoreno pitam – iskrena je Engleskinja. Ne želim da izgubim bilo kojeg od njih trojice ali znam da ne mogu ovako da nastavim zauvek. Da li imam krizu srednjih godina – upitala se žena.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page