“ON JE ZA MENE SADA MRTAV, NA VIŠE NAČINA!” Udovica saznala da ju je pokojni muž varao sa drugim ženama za života, pa rekla sve što joj je na duši

Nije uvijek jasno gde je granica između bezazlene zabave i prevare. Muškarci, žene i ljudi iz različitih kultura imaju svoju percepciju o tome šta smatraju prevarom. Jedna žena je otkrila kako je saznala da je pokojni muž varao za života
Žena koja je pre tri godine izgubila muža priznala je da je brzo nakon smrti saznala da ju je pokojni muž varao.

To je navodno saznala kada je prošla kroz njegov kompjuter nakon njegove smrti. Žena je ovo priznanje objavila na TikTok profilu, a video šokantnog otkrića, iako postavljen pre dva dana brzo je prikupio više od dva miliona pregleda.Snimak je deo serije od sedam videa koje je nazvala “hronika mog pokojnog muža”.

“Cherribomb” kako se žena potpisuje na internetu, gde se predstavlja kao domaćica i sertifikovana negovateljica, izgubila je muža pre tri godine. Nakon što je umro, rekla je da je otkrila da je on, ne samo razmenjivao “ogromnu količinu poruka sa različitim devojkama”, već je slao poklone raznim ženama i potrošio stotine evra na sajtove za odrasle.

Rekla je da je svojim devojkama pričao i izmišljene priče o svojoj ženi, uključujući: “Doživela je nesreću i u komi je, ja sam sasvim sam” a i da je neke lagao i pričao im da ga je žena ostavila zbog drugog muškarca.Takođe, ironično, jednoj je napisao: “Žena mi je upravo umrla, ja sam samohrani otac”.

Neki naredni put, jednoj devojci je rekao da ga je supruga napustila po drugi put. “Ja jednostavno imam brak bez ljubavi”, napisao joj je tada. Kao šlag na tortu, na kraju, baš kada se žena spremala da ugasi računar svog pokojnog muža, jedan od njegovih ljubavnica mu je napisala: “Tako mi nedostaješ, dušo. Fejstajm večeras?”.

“Shvatila sam da ga nikada nisam upoznala”, požalila se ova samohrana majka. Iako se ne zna ko je taj muškarac i da li su detalji njene priče istiniti, šokirani komentatori su dali podršku majci nakon što je došla do užasavajućeg otkrića.

“Bila bih toliko ljuta da ga nema a znam da bih tada imala želju da vičem na njega”, rekla je jedna osoba. “Ovo je zaista frustrirajuće. Nisam mogla ni da mu kažem sve to, niti da tražim razvod”, odgovorila je prevarena udovica.

Druga osoba je napisala: “Ovo mora da je jako teško, tako mi je žao”, a žena je odgovorila: “Bila sam potpuno luda i donela neke loše odluke, ali sada su stvari sjajne.

Sada sam udata za dobrog čoveka”. Jedna žena je priznala da se i njoj dogodila slična situacija: “Na sahrani mog muža pojavilo se pet devojaka. Nisam znala da su mu sve bile ljubavnice”, dok je drugi je dodao: “Upoznao sam suprugovu trudnu devojku dok je bio u komi. Probudio se i video nas oboje kako sedimo na kraj kreveta”.

IZVOR:Srbija Danas/NY post/J.Š.

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page