OSTAVILA PORUKU ZGODNOM VOZAČU AUTOBUSA na stanici i on joj se javio: ‘ZAUSTAVIO BIH AUTOBUS zbog tebe, ali…”

Samohrana majka je pokušala da nađe ljubav svog života na zanimljiv način

Žena kojoj su se toliko smučile aplikacije za upoznavanje rešila je da svog izabranika nađe na malo drugačiji način.

Ona je ostavila svoj broj na autobuskoj stanici u nadi da će privući pažnju “fit vozača autobusa” muškarca kog je nedeljama ranije gledala.

I uspela je u tome.

Dona Suter se nadala da će čoveka svojih snova inače vozača autobusa 531 u Whitefildu u Mančesteru u Engleskoj najlakše privući ispisanom porukom na čekaonici, jer “nije više mogla da ga gleda a da ne preuzme ništa”.

Sedela je u kafiću sa svojim prijateljem Rajanom kad je vozača videla i dala sve od sebe da privuče njegovu pažnju. Pokazivala je rukama da je nazove, a Rajan je čak pojurio za autobusom.

Međutim, kada to nije upalilo, odlučili su da mu ostave poruku.

Majka dvoje dece ostavila je poruku misterioznom muškarcu na autobuskoj stanici na kojoj je pisalo: “Fit vozaču autobusa, nazovi me”, zajedno s brojem njenog telefona. Ubrzo se vozač i javio.

Britanka je ispričala da joj se javio vozač, ali je želeo da ostane anoninimam. Objasnila je kako je reč o “zaista dragom tipu” te da su razmenili par poruke. “Dobila sam privatnu poruku od njega. Znala sam da je to on zbog profilne slike.

Napisao mi je: “Ja sam vozač autobusa. Ali, nažalost u vezi sam”, glasila je poruka koju je poslao Doni.

Iako Dona nije bila oduševljena tom porukom, kulturno mu se zahvalila što je našao vremena i javio joj se, dodajući kako je cela priča postala hit te da će verovatno sada biti još i veći.

Iako ovog puta nije pronašla ljubav, Dona ne žali zbog svog romantičnog gesta.

“Zapravo mi je rekao ‘izgledaš apsolutno ljupko, da nisam u vezi zaustavio bih autobus. Zbog toga nisam mogao da ti ne odgovorim”, prenela je Dona reči vozača. Donna je inače samohrana majka dvoje dece koja radi četiri posla i sama je već pet godina. Izjavila je kako su joj dosadile aplikacije za upoznavanje, i smatra kako bi kavaljerstvo trebalo da se vrati u modu.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page