ULEMEK SE OGLASIO I OTKRIO KO JE UBIO ARKANA! “Ceca je preko noći postala veliki gazda”

By admin jul18,2023
Podelite s Prijateljima

Oglasio se Ulemek i sve šokirao izjavom
Mihajlo Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde, tvrdi da je Željka Ražnatovića Arkana ubila država!

– Željko je pokazao da je hrabar i da je veliki Srbin. Nije mogao da veruje da će ga u 40. godini ubiti država. A to se desilo. Ubila ga je srpska država – rekao je Ulemek u emisiji “Bez cenzure”.

Za Dobrosava Gavrića, koji je pucao i likvidirao Ražnatovića, Ulemek kaže da je izabran od strane države.

– Ma Gavrić je samo jedna plaćena budala! Obećano mu je mnogo para. A Srbin kad vidi mnogo para, on će ubiti tatu, a ne jednog Željka. Je*e se njemu za Željka, on je iz Trbušnice, seljačina koja je zalutala u policiju. Njega je država izabrala da ubije Željka i obećala mu velike pare – rekao je Ulemek.

Ulemek se kratko osvrnuo i na Arkanovu udovicu rekavši da je Svetlana Ražnatović Ceca posle Željkovog ubistva preko noći postala veliki gazda.

Željko Ražnatović ArkanFoto: Profimedia
– U svakom momentu u Željkovom trezoru je bilo 10 miliona maraka. Kad je poginuo tih 10 miliona maraka su ostali. O tome niko nije pričao. Ceca je posle uzela još novca od prodaje nekih igrača i preko noći je postala veliki gazda sa milionima u rukama – rekao je Ulemek.

U jednom ranijem intervjuu, podsetimo, Ulemek je govoreći o Gavriću rekao da je bio toliko dobar strelac da je mogao muvu u letu da pogodi sa razdaljine od 10 metara

– Je l’ vi znate ko je taj Dobrosav Gavrić? To je policajac koji je imao najsigurniju ruku u svojoj generaciji. On kad uzme pištolj u ruku i nanišani taj na 10 metara muvu u letu ubija – ispričao je Ulemek
IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page