VELIBORKA(35)”ŽIVIM NA SELU I TRAŽIM MOMKA KOJI JE VRIJEDAN I SLIČAN MENI”

LIK
Trenutno živim i radim u jendom selu u Bosni.ovde sma i rodjena i odrasla.i mnogo volim život ovdi koji ponekad jeste naporan ali u suštini je miran i lijep.Imam svoje plastenike i nesto stoke oko koje se brinem,takodje imam i vocnjak i cesto pravim sokove dzemove i slatko,rakije pomalo ispečem jer nisam ljubitelj vise da imam za goste.
živim ovde potpuno sama i anavikla sam na to i nije mi tesko,Ponekad odem i do grada na kafu ili na sok,psoto imam tamo rodjaka pa nekad vikendom i prespavam ali to je rijetko i ne mogu reci da sam neki ljubitelj gradova.
Jako cesto idem u setnje po šumi i ponekad predjem i po davedeset kilometara na dan,imam dosta kondicije i mnogo volim da hodam,od poslova,mogu reci da ne volim da kosim,to mi je nekako vise muski poso ali kad bas moram radim i to

Volim vjerne poštene muškarce Ne volim laži i igrice. Želim samo iskrene osjećaje. Važno je vjerovati, biti u istoj momčadi. Jako me zanima život u njegovoj raznolikosti, volim sama otkrivati ​​ovaj svijet. Više volim aktivan način života od vani. Imam zanimljiv hobi, možda ne baš ženstven, ali mi se sviđa, to je biciklizam, vožnja. Želim živjeti punim životom s poslom, hobijima i obitelji. Ja sam dobra djevojka i želim pronaći svog muškarca. Došla sam ovdje s vrlo ozbiljnom namjerom i želim svom čovjeku pokazati koliko sam dobar. Također radim i dobro kuham. Dat ću sve od sebe u svim aspektima našeg odnosa. Budite najbolji prijatelj, vatreni ljubavnik i voljeni muž. Moj muškarac nikada neće biti gladan, a nadam se da ćete vi, osoba iz inozemstva, cijeniti moju brigu.

INTERESI
Filmovi, glazba, putovanja. Volim putovati. Vjerojatno nema mjesta u Europi gdje ja ne bih bila da mogu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim povezati svoj život s muškarcem koji će biti romantičan, jer mi je romansa važna, i čini naš život svjetlijim, pametnijim, jer volim pametne ljude, odane, odgovorne. Volio bih da dijelimo naše interese i hobije i da idemo kroz život držeći se za ruke i smiješeći se jedno drugome. Vjerujem u prave muškarce, vjerujem u djela više nego u riječi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page