TINA”IMAM 27 GODINA I RADIM KAO HOSTESA ZELIM TAJNU VEZU I DRUZENJE”

Podelite s Prijateljima

Interesi:
Svestrana sam osoba pa se želim realizirati u raznim područjima života. Ali imam omiljenu zabavu koja mi donosi veliko zadovoljstvo – to je crtanje. Kad imam inspiraciju, potpuno se predam omiljenom poslu. Volim crtati prirodu i izmišljati svoje slike. Za mene nije važno što će biti prikazano na listu – krajolik ili mrtva priroda – važno je točno prenijeti detalje prikazanog predmeta. U slobodno vrijeme volim se opustiti u prirodi s prijateljima, jesti mirisne ćevape, sve vrste salata. Ali rekreacija na otvorenom nije samo hrana. To su šaljive pjesme, razgovori i igre. Ako je moguće, na piknik ponesem badminton, loptu, karte, domine. Ako ništa od navedenog nije pri ruci, onda možete igrati lovice, skrivača, misije. Mnogi prijatelji dolaze sa svojom djecom,

Samoopis:
Mislim da je sasvim normalno tražiti svoju sudbinu ovdje. Bilo mi je jako zanimljivo, jer se ne ograničavate ni u čemu. Vrlo sam aktivan, veseo i imam dobar smisao za humor, uvijek nastojim naučiti nove stvari i stvoriti dobru atmosferu oko sebe. Ja sam nježna i privržena žena, a ponekad sam vjerojatno čak i preblaga, prijatelji mi uvijek govore o tome. I zaista vjerujem da će doći dan kada će nam sudbina podariti čudo u obliku najskupljeg dara na svijetu – ljubavi! Pridružite mi se i osjetite to!

Licni Opis traži:
Ovdje želim pronaći ozbiljnog i samouvjerenog muškarca koji želi voljeti i biti voljen. Koji ima osjećaj za obitelj i jako voli djecu. Važno mi je da se razumijemo bez riječi, želim osjetiti njegovu naklonost i brigu, a za svoju sam ljubav spremna ići i na kraj svijeta!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page