VIDOSAVA(33)”TREBAM ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA DODAJTE ME”

LIK
Došao sam na ovu stranicu da ispunim svoj san. San o pronalaženju harmonije i sreće. Nisam model i nemam lijep život. Ali imam dušu koja zahtijeva ljubav i odanost. Ne znam praviti dramu i vrištati, ne znam lagati i ne znam izdati. Jesu li to kvalitete koje trebate? Ako vam je potreban sklad u vašoj vezi, ako želite pronaći ljubav u svom srcu, onda sam spremna pokušati pronaći sreću u najbržem mogućem vremenu..

INTERESI
plivanje, putovanja, kuhanje, teretana, učenje stranih jezika
Ne želim se hvaliti, samo ću vam reći da sam najveselija i najoptimističnija, najljubaznija i iskrena, vjerna, puna ljubavi i brižna dama koju ste ikada sreli :-). Želite li to provjeriti? Nema na čemu, pišite mi odmah! 🙂

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam slobodna djevojka imam vrlo ozbiljne namjere, pa molim bez igrica i budi ozbiljan! Tražim poštenog čovjeka koji može biti odgovoran za svoje postupke. Također želim biti ljubazan, odan, veseo i odgovoran. Siguran sam da si ozbiljan čovjek koji je ovdje došao da traži slobodne žene. Volim međusobno razumijevanje u odnosima! Spreman sam na kompromis u vezi i spreman sam slušati. Zato mi pišite na ovu web stranicu za upoznavanje samaca i poslušat ću vas!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page