DUNJA”IMAM 29 GODINA RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Ja sam vrlo zabavna, druželjubiva djevojka s dobrim manirama i znam granice ljudskih odnosa, stalne komunikacije. Ja sam vrlo sigurna žena u sebe i prepoznajem vlastitu vrijednost. Volim tiho govoriti, gledati u oči jer tamo je prozor duše.KarizmatičnA sam, društvena, romantična, puna razumijevanja, brižna, pažljiva, puna ljubavi. Ali to je ono što obično pišu ovdje, čini mi se da zvuči vrlo uobičajeno, pa bih vam htela reći nešto više o sebi, više. Aktivna sam žena, bavim se raznim vrstama aktivnosti, ali najvažnije je kako se vidim u budućnosti, jer smatram da se svatko treba razvijati, postajati bolji i postići velike visine u svom životu. A sebe vidim kao brižnu majku, ženu punu ljubavi, urednu domaćicu, strastvenu ljubavnicu, najbolju prijateljicu, najbolju utjehu i potporu svom muškarcu. Jako je važno podržati, razumjeti i brinuti se o osobi koja vam je bliska. Ne volim kada je život previše monoton i svaki dan je stalno ista rutina, tako da volim uživati ​​u životu i koristiti sve prilike koje mi pruža.

INTERESI
Volim se družiti s prijateljima, smijati se, šetati, volim uživati ​​u prirodi, posebno u moru, volim biti lijepo obučena i pokazati ono što nosim, jednostavne stvari u životu me impresioniraju i uživajte u njima maksimalno, nastojim održavati dobra prijateljstva.Iskreno vjerujem da ću uspjeti upoznati osobu koju ovdje opisujem, jer je to moja glavna i jedina svrha boravka na ovim stranicama. Moj muškarac je ljubazan, osjećajan, neovisan i što je najvažnije pun ljubavi, jer mi se čini da je u vezi najvažnija stvar briga za svoju srodnu dušu. Možemo se izvući iz svake loše situacije, važno je to učiniti zajedno, glavno je da je on svrhovit i da teži nečemu. U vezi je važno da se muškarac stalno razvija, poput djevojke. Konstantan zajednički rast – to vas ne samo zbližava, već daje i neku vrstu poticaja, rezultat koji vas tjera da idete dalje, prolazite fazu po fazu. Vjerujem da ćeš, ako nešto jako želiš, uspjeti, pa ću ovdje pronaći par

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Volim muškarce koji su vrlo džentlmeni, koji znaju kolika je vrijednost žene u našem društvu, koji su sigurni u sebe i svoje sposobnosti, pristojni i prije svega koji nisu bahati, ako imate te osobine, dođite kod mene. da ćemo biti sladak par!!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “DUNJA”IMAM 29 GODINA RASTAVLJENA SAM I ZELIM DRUZENJE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page