Interesi
Sport, putovanja, plivanje, ples, pjevanje, druženje s prijateljima, učenje stranih jezika Ja sam bistra i emotivna dama. Rođena sam za strast i ljubav! Bilo je loših trenutaka u mom privatnom životu, pa sam umorna od traženja muškarca u svojoj zemlji. I želim pokazati kako zena iz Srbije i mogu voljeti. Vidjet ćeš koliko sam šarmantan, nježan i strastven!Volim kod kuće čitati dobre i zanimljive knjige. Volim tihu i duhovnu atmosferu. Uvijek održavam svoju kuću čistom. Ponekad gledam TV emisije ili pozitivne filmove. Volim slušati glazbu, kuhati razna jela ili šetati uz more ili parkove, ići u kazališta i kina, sastajati se s prijateljima. Kao i svaka žena volim kupovati.

Licni Opis
Ja sam optimistična i puna ljubavi osoba! Uživam provoditi vrijeme u prirodi. Ja sam vrlo ciljno orijentirana i marljiva žena. Vodim zdrav način života. Ja sam vrlo komunikativna i opuštena osoba i imam puno prijatelja. Ja sam pouzdan prijatelj i siguran sam da ću biti vrlo iskrena i poštena, voljena, strastvena žena za svog budućeg čovjeka!Smirena sam, vesela, s dobrim smislom za humor i osjetljiva osoba. Ja sam ljubazna, draga, iskrena, nježna i pažljiva dama. Volim davati osmijehe i toplinu svijetu. Imam širok spektar interesa i mogu podržati svaki razgovor u bilo kojoj tvrtki.

Tražim
Želim da moj muškarac ima dobar smisao za humor, želim da uživamo u svakom danu našeg života provedenog zajedno. Možemo putovati, dobro se zabavljati, imati sretnu obitelj. Želim da moj budući muškarac bude sretan sa mnom. Uvijek ćemo biti romantični i puni ljubavi, trebali bismo se razumjeti i dobro se ponašati.Moj cilj je pronaći svog muškarca, onog s kojim ćemo biti zajedno u dobrim i lošim trenucima, uvijek i s kim možemo dijeliti život. Mislim da starost čovjeka ne može odrediti njegovo duševno stanje, bogatstvo unutarnjeg mira i obiteljsku sreću. Nije ni čudo što kažu: ljubav za sve uzraste! Sanjam da ovdje upoznam svoju drugu polovicu. Mislim da nitko nije idealan, tako da te neću mijenjati, samo ću te prihvatiti takvu kakva jesi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa