ZGODNA ENESA IMAM 28 GODINA I TEK SAM SE RAZVELA ZELIM NOVU SANSU I LJUBAV

By romansa.info jun9,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi
putovanja, kuglanje, kuhanje, slušanje glazbe Ja sam iskusna i zrela žena koja i dalje želi biti sretna. Ja sam poput vatre i vrlo sam strastvena žena. Volim aktivan način života. Jako volim latinoameričke plesove i jogu. Nikada me nećete vidjeti tužnu jer se svaki put trudim nasmiješiti čak i kad je jako tužno. Imam svoj moto – uvijek se smiješi, čak i kad boli. Želim pronaći pravog i poštenog muškarca. Volim gledati zalaske sunca i sanjam da upoznam muškarca s kojim ćemo dočekati izlazak sunca.

Licni Opis
Ja sam jednostavna i slatka žena. Ja sam žena i također studentica, studiram Ekonomski institut i jako mi se sviđa studirati ovdje, iako je ponekad teško jer već imam dijete. Koliko vidim moj karakter je općenito veseo. Inače sam sretna i optimistična osoba. Imam dobar smisao za humor i smatram se dobrim mikserom. Mislim da je moj glavni nedostatak to što sam ponekad ljut, ali to obično ne utječe na moje odnose s ljudima.
Što se mojih preferencija tiče, volim gledati dobre filmove, čitati detektivske i ljubavne priče. Što se tiče sporta, ne volim ga baš previše.

Tražim
Ponekad se želim osjećati kao djevojčica okružena brigom i toplinom. Želim pored sebe vidjeti privrženog, dobrog čovjeka, otvorenog srca i ozbiljnih namjera. Nadam se da će mi ova stranica za upoznavanje pomoći da nađem dobrog muškarca otvorenog srca. Želim da bude ljubazan, ležeran i ozbiljan muškarac, koji će znati izgraditi snažnu i prijateljsku obitelj.Želim pronaći pravog i poštenog muškarca. Želim osobu koja će osvojiti moje srce i koja će biti ozbiljna i strastvena. Želim pronaći zrelog muškarca koji zna što je život i kako živjeti sa zrelom ženom. Čovjek koji se ne boji mojih godina niti toga što imam odraslo dijete. Želim muškarca koji je spreman upoznati se u stvarnom životu i može lako doći u Ukrajinu ili negdje gdje smo se dogovorili. Želim muškarca koji je pravi i zna kako se ponašati prema ženi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page