MIRSADA traži STARIJEG MUŠKARCA da se BRINE O NJEMU

By romansa.info jun11,2024
Podelite s Prijateljima

LIK
Možda mislite da sam tako sofisticirana djevojka koja se visoko nosi i ne primjećuje nikoga samo zato što sam model? pa griješiš donekle. Ja sam stvarno prizemna djevojka koja je definitivno klupko pozitivne energije, prilično društvena, puna ljubavi i nastoji se usavršavati svaki dan. Ja sam vrlo osjetljiv i lako se povrijediti? jedna od mojih slabih točaka je to što previše vjerujem pa molim da mi nikad ne uništite povjerenje. Ja sam iz malog sela nedaleko od Odese pa iako sam nebeski lijepa (morate priznati) ipak sam sramežljiva i ležerna, da, mogu nositi visoke potpetice i glamurozne haljine, ali mogu i raditi u kuhinji vrt u kratkim hlačama i hodajući bos po zemlji, ne bojeći se oprašiti ruke. Mogu voljeti i vjerovati da će mi se dogoditi pravo čudo ljubavi.Ja sam iskrena i slobodna slobodna Udjevojka s nevjerojatnim smislom za humor i slatkim osmijehom. Više volim aktivan način života i obožavam provoditi vrijeme na otvorenom. Ja sam vrlo romantična i strastvena dama. Sanjam provesti cijeli život s jednim i jedinim posebnim muškarcem koji će me učiniti najsretnijom ženom na svijetu. Volim komunicirati s iskrenim i poštenim ljudima. Imam puno ljubavi u svom srcu za svog muškarca i želim da je podijelimo zajedno.

INTERESI
Mnogi od onih koji me prvi pogledaju vjeruju da mi je sve u kupovini i modeliranju? nema šanse. Ja sam jednostavna djevojka koja voli živjeti svoj život i uzima najviše od njega. Vrlo sam kreativan pa moji hobiji uključuju sve što zahtijeva takve vještine. Obožavam pjevanje, ples, sport (vodim zdrav način života), također kao make up artist volim uljepšavati ljude oko sebe. Biste li se povjerili u moje ruke?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sve što želim pronaći u vezi s muškarcem je snažna međusobna podrška i povjerenje. To je ono što vezu čini idealnom za mene. Ovdje sam da pronađem muškarca koji će biti ljubazan, iskren, brižan, točan, šarmantan, elegantan, veseo s njim i sigurno obrazovan. Sve u svemu, samo želim da budeš moja slatkica sigurna ako me voliš strastveno 24 sata dnevno, to je samo bonus.Tražim iskrenog, razumijevanja, ambicioznog i odanog slobodnjaka koji će mi biti najbolji prijatelj, strastveni ljubavnik i brižni muž. Želim da ostvarimo svoje snove i zajedno stvorimo naš mali raj. Mislim da su prava ljubav i iskreni osjećaji najvažniji za dugotrajnu vezu. Čekam svoju voljenu na ovoj popularnoj stranici za upoznavanje svim srcem i dušom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page