“Ako je ovo zvanična ponuda…”: Đokovića pitali da li je novi Džejms Bond, evo šta je rekao

Podelite s Prijateljima

“Ako je ovo zvanična ponuda…”: Đokovića pitali da li je novi Džejms Bond, evo šta je rekao

Pored toga što je veliki šampion, najveći kog je Srbija ikada imala, Novak Đoković je tokom svih ovih godina svoje karijere pokazao i da je veliku šoumen!

To smo posebno videli nedavno u Madridu, tokom dodele Laureus nagrade za najboljeg sportistu u 2023. godini, a upravo tada je Nole dao jedan zanimljiv intervju, rekli bismo šaljiv, koji je i ATP podelio na svojim društvenim mrežama.

 

Naime, na konstataciju da je “dosta priče oko toga da će on biti novi Džejms Bond”, odnosno posle konkretnog pitanja “Da li si ti sledeći Džejms Bond?”, Nole je rekao:

– Da li sam? Mislim, zar nije očigledno? Ne znam zašto im je toliko trebalo, ali ako je ovo zvanična ponuda – spreman sam! Ja volim svoj karakter Novaka Đokovića, mislim da uživam u njemu, zabavljamo se, ali verovatno bih napustio Novaka zbog Džejmsa Bonda. Mislim da je vreme da svoju glumačku karijeru podignem na viši nivo.

Podsetimo, Nole je u sredu odradio svoj prvi trening po povratku u Beograd, a Telegraf je bio nalicu mesta i zabeležio je neke sjajne kadrove.

Tu, pre svega, mislimo na onu situaciju kada se Nole vratio na teren po pljusku, te sa kišobranom u ruci igrao tenis.

IZVOR:TELEGRAF.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page